Portfolio

Kunstroute ‘Care Full’ Art Utrecht (2022)

Tijdens kunstroute ‘Care Full’ presenteren wij ‘a series of walking white cubes’, een draagbare expositie die kunst dichterbij de toeschouwer brengt. Hiermee onderzoeken we hoe het mogelijk is meer contact te creëren tussen kunst en toeschouwer én toeschouwers onder elkaar. Op de ‘walking white cubes’ wordt ons individuele werk getoond.

Expositie ‘Free Floating’ bij W139 (2022)

Op 5 & 6 maart 2022 presenteerden we de expositie ‘Free Floating’ in W139 in Amsterdam. In deze expositie lieten we een diverse mix van kleurrijke sculpturen, speelse installaties, fotografie en tekeningen zien. Tijdens de expositie zochten we de interactie op doormiddel van speelse vragen om de bezoekers een gesprek aan te laten gaan met de kunstwerken, andere bezoekers en de kunstenaars.

Expositie ‘Theatraal’ bij Frame.de.Galerie (2019)

Op de grens tussen theater, beeldende kunst en het leven, reageerden wij in de expositie ‘Theatraal’ op wat theatraliteit voor ons betekent. Tijdens het evenement High T3 was onze kunst te zien in combinatie met theatervoorstellingen van jonge theatermakers.

Midzomerfestival bij Kanaal30 (2019)

Tijdens het Midzomerfestival bij Kanaal30 in Utrecht toonden wij een gesamtkunstwerk waarin het werk van de individuele leden samenkwam rond het thema duurzaamheid.

Expositie ‘Lust’ in Scoop (2018)

Begeerte, drift, liefhebberij, genot, verlangen, passie, pret en genegenheid. In een voormalige peeskamer in de Hardebollenstraat in Utrecht werden de onderzoeken en resultaten van vijf Zonderpunt leden tentoongesteld. Hun uiteenlopende denk- en werkwijzen zorgden voor een dynamisch geheel waarin parallellen en verschillen tot uiting kwamen. Het is de eerste tentoonstelling en daarmee de officiële start van het collectief.